EQUILIBRIO-KIEGYENSÚLYOZÓ ARCMASSZÁZS képzés

A gyakorlati napokra a webinárium megvásárlása után lehet bejelentkezni, akkor válnak láthatóvá a képzési napok!

A Vagheggi aromaterápiás masszázsai nemcsak különleges élményt nyújtanak, de a bőr egészségét is nagymértékben támogatják.

Ezek specifikus masszázsok, speciális technikákat alkalmazunk, melyek célzottan stimulálják a bőrt és hozzásegítenek a bőrállapot javuláshoz. A masszázs során a Vagheggi esszencia olajait és ásványi nyomelemeit juttatjuk be a bőrbe bőrtípusnak megfelelően.

A speciális masszázstechnika és az aromaterápia együttes használata a különleges élményen túl látványos bőrállapot javulást is eredményez.

„A manualitás művészete és tudomány egyben.”

Az arcmasszázsokhoz használt Vagheggi esszencia olajak 100%-osan tiszta és természetes anyagok.

 

A természetes a Vagheggi részéről azt jelenti, hogy mindegyik esszencia olajban található növényi összetevő földrajzilag a legmegfelelőbb helyről érkezik, abban az időszakban begyűjtve amikor a legideálisabb és a legaktívabb a növény. A Vagheggi több mint 40 éve alkalmazza az esszencia olajakat kozmetikai célokra és nem illatosításra, szinergiákat alkalmazva a személyre szabott és hatékony bőrápolás érdekében.

A Vagheggi ásványi nyomelemei bőrtípusnak megfelelően képesek támogatni a bőr optimális működését.

A masszázs során az esszencia olajak, az ásványi nyomelemek és a specifikus manuál terápia segítenek a bőrnek visszanyerni a természetes egyensúlyát.

EQUILIBRIO-KIEGYENSÚLYOZÓ ARCMASSZÁZS

Az Equilibrio-Kiegyensúlyozó arcmasszázs azokra a bőrökre javasolt masszázs technika, melyeknek az egyensúly visszaszerzésére van szüksége.

Ilyen bőrállapot, amikor valakinek zsíros, olajos, miteszeres a bőre, vagy túlzottan érzékeny, törékeny és tágult hajszálerekkel rendelkezik, vagy száraz és vízhiányos a bőr.

A masszázs legnagyobb részét az arcon, dekoltázson, karokon végezzük a nyirokérendszert követve és segítve a működését. Érintjük az arc fő meridiánjait, amik a belső funkciókat szabályozzák. 

Nagyon finom és lassú mozdulatokkal dolgozunk. A masszázs érinti a karokat és a kézfejeket is, segít a feszültséget és a felhalmozódott negatív energiákat csökkenteni, ami a bőrproblémák kialakulását is fokozza.