LIFT ARCMASSZÁZS képzés

A gyakorlati napokra a webinárium megvásárlása után lehet bejelentkezni, akkor válnak láthatóvá a képzési napok!

A Vagheggi aromaterápiás masszázsai nemcsak különleges élményt nyújtanak, de a bőr egészségét is nagymértékben támogatják.

Ezek specifikus masszázsok, speciális technikákat alkalmazunk, melyek célzottan stimulálják a bőrt és hozzásegítenek a bőrállapot javuláshoz. A masszázs során a Vagheggi esszencia olajait és ásványi nyomelemeit juttatjuk be a bőrbe bőrtípusnak megfelelően.

A speciális masszázstechnika és az aromaterápia együttes használata a különleges élményen túl látványos bőrállapot javulást is eredményez.

„A manualitás művészete és tudomány egyben.”

Az arcmasszázsokhoz használt Vagheggi esszencia olajak 100%-osan tiszta és természetes anyagok.

 

A természetes a Vagheggi részéről azt jelenti, hogy mindegyik esszencia olajban található növényi összetevő földrajzilag a legmegfelelőbb helyről érkezik, abban az időszakban begyűjtve amikor a legideálisabb és a legaktívabb a növény. A Vagheggi több mint 40 éve alkalmazza az esszencia olajakat kozmetikai célokra és nem illatosításra, szinergiákat alkalmazva a személyre szabott és hatékony bőrápolás érdekében.

A Vagheggi ásványi nyomelemei bőrtípusnak megfelelően képesek támogatni a bőr optimális működését.

A masszázs során az esszencia olajak, az ásványi nyomelemek és a specifikus manuál terápia segítenek a bőrnek visszanyerni a természetes egyensúlyát.

LIFT ARCMASSZÁZS

A Lift arcmasszázs egy ránctalanító hatású arcmasszázs.

Az évek előrehaladtával a bőrön kialakulhatnak az elmélyülő ráncok, amik zavaró esztétikai problémát jelentenek. Az, hogy a bőr milyen ütemben öregszik, az egyénenként változik, rengeteg tényező befolyásolja. Az életmódunk, az egészségi állapotunk, a bőrápolási szokásaink és a stressz is nagyon nagy mértékben. A fokozott stressz feszültséget okoz a bőrön is és az elmélyülő ráncok nagyságát is befolyásolja. Szükség van az úgynevezett letapadt blokkok oldására és a bőrt támogató természetes hatóanyagok bevitelére.

A Lift masszázs egy specifikus masszázs, a masszázs egy része érinti a nyak hátsó részét, ami segít oldani a feszültséget, ezt egy törölköző segítségével végezzük. Ezt követően az arcon mély stimulációs masszázst végzünk, ami azonnali lifting hatást ér el, csökkenti az elmélyülő ráncok mélységét.