online Képzések

Folyamatosan bővülő szakmai és kifejezetten szépségipari szakembereknek, vállalkozóknak kidolgozott üzletfejlesztési ismeretanyagokkal, képzésekkel várunk minden szakembert. 

Általános szakmai képzések

MASSZÁZSTECHNIKA SZEMKÖRNYÉKRE
ONLINE TANANYAG

Hogyan tudod látványosan karban tartani a kozmetika vendégeinek a szemkörnyéki bőrét?

Online üzleti kurzusok

GAZDÁLKODJ OKOSAN
ONLINE KÉPZÉS SZÉPSÉGSZALONOKNAK

Praktikus módszerek, amivel könnyen kézben tarthatod a vállalkozás pénzügyeit és az árlistád.

 

ÉRTÉKESÍTÉSI TECHNIKÁK ONLINE KÉPZÉS SZÉPSÉGSZALONOKNAK

Könnyen megtanulható értékesítési és kommunikációs módszereket mutatunk, amit azonnal gyakorlatba ültethetsz a vendégeiddel.

 

A SIKER RECEPTJE

 

Tudd meg az önbizalom    növelésének titkát, fejleszd magad ezen a területen, hogy életed minden területén fejlődj!

 

FRAPPÁNS SZÖVEGÍRÁS SZÉPSÉGSZALONOKNAK
ONLINE KÉPZÉS

Tanulj meg olyan posztokat és cikkeket írni, amire felfigyelnek az emberek, amik annyira érdekesek, hogy hirdetés nélkül és több tízezren olvassák őket!

Ezen a speciális képzés sorozaton-NÉGY ALKALOM EGY ÉVBEN- segítünk kilépni a napi rutinból, hogy tiszta fejjel és objektívan lásd a vállalkozásod működését, megfogjuk, a kezed és megtanítjuk, hogyan vedd kezedbe az irányítást a vállalkozásodban, hogyan lásd át egyszerűen a pénzügyeket, hogyan építs egyszerűen és jól működő jövedelmező stratégiát, segítünk konkrét, mérhető célokat kitűzni és megmutatjuk a céljaid eléréséhez vezető utat.

Azoknak ajánljuk, akik már az alap üzleti képzéseken részt vettek. A képzésen konkrét és kész üzleti és marketing terveket mutatunk be a szépségszalonok számára, amivel felkészülhetnek az aktuális időszaknak megfelelően, szezonális marketing és értékesítési tervet, üzleti kalkulációt készítünk együtt a vállalkozás számára, amivel eredményesen megnövelhető a szalon bevétele.