RÓLUNK

Az olasz VAGHEGGI fitokozmetikai vállalat már több mint 8 éve létrehozta a saját Beauty Akadémiáját szépségipari szakemberek számára, ami azóta is sikeresen üzemel és képzési kínálata egyre bővül. Mi is látjuk Magyarországon, hogy ma már a szakmai fejlődés mellett egyre nagyobb szükség, éppen ezért egyre nagyobb igény is van a különböző üzletfejlesztő képzésekre is, hiszen minden szakember egyben vállalkozó is, aki szeretné sikeresen működtetni a saját üzletét. Ezen felbuzdulva hozta létre 2019 elején a Vagheggi magyar leányvállalata a  THE ACADEMY, ITALIAN BEAUTY BY VAGHEGGI szépségipari akadémiát, hiszen a TI sikeretek a MI sikerünk is, elsődleges célunk, hogy együtt fejlődjünk. 

KÉPZÉSI PROGRAM KÍNÁLAT

A képzési programunkban alap és master képzéseket találsz szakmai illetve üzleti témákban. Teljes körű tudásanyagot kínálunk, mindent, ami a profi szépségszalon működéshez szükséges.

  • A szakmai alap tanfolyamokon megismertetünk a kozmetikai arc-és testkezelések új dimenziójával, élménykezelésekkel és terápiás módszerekkel a Vagheggi termékein keresztül, a kezeléshez használt anyagok költségeivel. Az elméleti termékismertető után gyakorlatban is bemutatjuk a kezeléseket és lehetőséget biztosítunk, hogy a kezeléseket a részt vevők egymáson kipróbálhassák, saját bőrükön megtapasztalhassák.
  • A haladó szakmai képzéseinken megtanítjuk a profi bőrdiagnózis készítést, bemutatjuk a gépi bőrdiagnosztikát is, és azt, hogy erre alapozva hogyan tudod személyre szabottá tenni a kezeléseket, hogyan tudsz ajánlani bőrszépítő-és építő kezelő csomagokat és az otthoni ápoláshoz szükséges termékeket a vendégeidnek.
  • A haladó szakmai képzések között speciális masszázs technika tanfolyamokat is találsz, amivel egyedivé teheted a szolgáltatásaidat.
  • Üzleti képzéseinken olyan praktikus tudást adunk, amivel a kozmetikádat optimálisan tudod működtetni hosszú távon is!

Számos képzést tartunk az üzleti témában is, mint árlista készítés, szalon marketing, értékesítés!

Nem engedjük el a kezedet a képzés után sem, segítünk mindent a gyakorlatba is átültetni.

Számos érdekes, szépségipart érintő témában találsz nálunk kurzusokat, amivel széles körben bővítheted tudásodat!

TRÉNEREINK