TONE-ARCKONTÚR FESZESÍTŐ ARCMASSZÁZS képzés

A gyakorlati napokra a webinárium megvásárlása után lehet bejelentkezni, akkor válnak láthatóvá a képzési napok!

A Vagheggi aromaterápiás masszázsai nemcsak különleges élményt nyújtanak, de a bőr egészségét is nagymértékben támogatják.

Ezek specifikus masszázsok, speciális technikákat alkalmazunk, melyek célzottan stimulálják a bőrt és hozzásegítenek a bőrállapot javuláshoz. A masszázs során a Vagheggi esszencia olajait és ásványi nyomelemeit juttatjuk be a bőrbe bőrtípusnak megfelelően.

A speciális masszázstechnika és az aromaterápia együttes használata a különleges élményen túl látványos bőrállapot javulást is eredményez.

„A manualitás művészete és tudomány egyben.”

Az arcmasszázsokhoz használt Vagheggi esszencia olajak 100%-osan tiszta és természetes anyagok.

 

A természetes a Vagheggi részéről azt jelenti, hogy mindegyik esszencia olajban található növényi összetevő földrajzilag a legmegfelelőbb helyről érkezik, abban az időszakban begyűjtve amikor a legideálisabb és a legaktívabb a növény. A Vagheggi több mint 40 éve alkalmazza az esszencia olajakat kozmetikai célokra és nem illatosításra, szinergiákat alkalmazva a személyre szabott és hatékony bőrápolás érdekében.

A Vagheggi ásványi nyomelemei bőrtípusnak megfelelően képesek támogatni a bőr optimális működését.

A masszázs során az esszencia olajak, az ásványi nyomelemek és a specifikus manuál terápia segítenek a bőrnek visszanyerni a természetes egyensúlyát.

TONE-ARCKONTÚR FESZESÍTŐ ARCMASSZÁZS

A Tone arckontúr-feszesítő arcmasszázs azokra a bőrtípusokra ajánlott, amelyek elvesztették a rugalmasságukat, feszesebb arckontúrokra vágynak.

A bőr öregedését gyakran leghamarabb ott vesszük észre, hogy már nem látjuk az arckontúrokat, a nyak területét elég feszesnek és rugalmasnak. Az időt nem lehet megállítani viszont nagyon hatékonyan lehet lassítani a bőr öregedési folyamatait és stimulálni a bőrt egy aktívabb működésre.

A specifikus masszázs során használt technika stimulálja a bőrt, a keringést, és az izmokat, a masszázs során használt természetes anyagok intenzíven segítenek a bőrnek, hogy visszanyerje rugalmasságát.  és bőrsejteknek energiát adnak.

A masszázs nagy részét a nyakon, az arckontúrokon végezzük, a technika segít az itt felgyülemlett feszültséget csökkenteni és újra harmóniába kerülni.